Ocak 2013 Lila Kutum geldi.. Nihayet

llii

Ben bu işi çok seviyorum, durduk yere hediye almak, sürprize boğulmak..

Daha açar açmaz resim ekledim, içini akşama dener dener yazarım :D

*-*-

İlk önce dikkatimi çeken her zamanki gibi, boğaz işleri oldu. Biskolata Star numunesi beni hin hin gülümsetti, afiyetle yenecekler ve reklamları anımsanacak.. :) Puan (+++)

*-*-

İkincisi, Lavera dudak koruyucu. Paraben içermiyor, tatli bir rengi, yumuşak bir sürümü var. Benim gibi dudak çatlamasından dertli birine bakalım ne yapacak? Bana kendini beğendirecek mi bakalım… Büyük sınava girdi şu an itibariyle.. Onayımı alırsa, önü açık derim.. (çileksiz olaydı iyiydi, çilekten nefret ederim) Beğenmezsem, bitmiştir. Ürün hakkında ilk onay: %50 shea içeriyormuş. İlk sorun ise, üzerinde yeterli Türkçe açıklama yok!!

——————————————————————————————-

– missha marka “super aqua oxygen micro visible cleanser” yüz temizleyici numunesi var. arkası tamamen korece yazılı. Korecem de ne kadar zayıftır anlatamam.. Tamam yüz temizleme jeli de, nasıl kullanılır??? Gözüme kaçarsa ne yapayım mesela? Dursun. Puanı (—)

Yine missha marka “wrinkle filler bb cream” numunesi, o da korece.. Kalsın. puan(—) (BB ne? Bed&Breakfast gibi geliyor hep bana ama Beauty Balm’mış.. :P  )

/missha’nın sitesini buldum, oradan detaylı bilgi alınabilir. zahmet etmek isteyene…

——————————————————————————————-

Dr.Angel Cosmetics marka Genital Hijyen Mendili. 3 adet. Ambalajda yeterli bilgi var. Bu güzel. Gayet hassas bir bölgede rastgele ürün kullanmaya karşıyım. Çantaya atayım, dışarıda tuvalete gidersem oturma yerini temizlerim. (Hijyenlemek, hijyenlendirmek, Hijyenize etmek diye bir tanım var mı? Şimdik uydurdum) Böyle bir ihtiyaç var evet… Fiyatı uygunsa alırım bundan. Zaten bu amaçla hijyenik ıslak mendil taşıyorum… Puanı (++)

——————————————————————————————-

Pastel Rock Chic parfüm numune. Eski klasik parfümlere benziyor. Pinkar’ın Pinky deodorantlarını kullanırdık zamanında, hey gidi.. bastım puanı (+++)

——————————————————————————————-

Tend Skin marka traş sonrası sıvısı (nedir bir araştırayım, bizim beyin çok batığı olur.. Edit: ASA -asetil salisilik asit içeriyor, bunun sağlık bakanlığı onayıyla satılması gerektiği kanaatindeyim :

  • Tend Skin, pamuk yardimi ile kuru cilde uygulanir.Uygulamadan sonra ellerin yikanmasi önerilir. Aksi takdirde parmaklar ve avuç içi yer yer soyulabilir.
  • Tend Skin,giysiler ve halılardaki boyaları çıkartabilir.Renge duyarlı materyallerden uzak tutunuz!
  • Ürünü ahsap ve deri esyalarin üzerine dökmemeye dikkat edin! Tend Skin formülü, ahsabin verniginin çözülmesine, derinin agarmasina neden olabilir.

Böyle bir şeyi rastgele kullanmamak lazım. Üzerinde pamukla sürülmesi bilgisi verilmemiş, lila kutucuların bir bölümü hasar görecek kesin…yazık.

——————————————————————————————-

Barielle turuncu manikür peelingi : nasıl bir ürün bu böyle. Bayıldım. Daha evvel çeşitli markalarınkini almış kullanmış biri olarak, bu kadar güzeli de olmamıştı hiç. Eller bir pamuk.  :))))))))))))) Çok güzeeeeelllll. Sevdim bunu, (+++) veriyorum ve hemen alına!

*-*-*

başka? 50 ml bir şişe Toni&Guy saç kremi../3 adet el yüz için alkolsüz cilt bakım jeli numunesi (ozoxlive)/ / Lavera 5 tane karma krem numunesi..

şöööyle bir toparlayacak olursak, bu ay paramın bir kısmı yerini bulmuş. Lila Kutu Ocak 2013 toplamda benden ++ alarak bu ay da devam etme şansı kazandı..

Reklam

2 Yorum

Filed under alışveriş işleri, bakımlı hatun, kozmetik, severim paylasirim

2 responses to “Ocak 2013 Lila Kutum geldi.. Nihayet

  1. durduk yere hediye almıyorsun , ona para ödüyorsun bacım:))))

    Beğen

    • feda olsun bacım. hayatımın bir tanecik sürpriz kaynağı.
      Belki bi gün, böyle jigololuk etmeyen sürprizlerim de olur.. O zamana kadar, her ay doğumgünü kutlamak gibi !!!!!!!!

      Beğen

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s