Bu bilekliği gören bilen varsa insaniyet namına geri getirsin. 50 lira para ödülü. :((

Sabiha Gökçen havaalanında apron otobüsüne bindiğimde bileğimdeydi.. Tarih 21/07/2011. Pegasus Gaziantep 08:05 uçağına binmek üzereydim. Benim tahminime göre uçakta düştü, birileri de buldu, bijuteri ürünü 5-10 liralik bir şey sanıp cebe attı.

Ama değil. 5 yıldır takıyorum manevi değeri maddi değerini kat kat aşmış duruma.

Pegasus’a yazdım, cevap bugun geldi:

Sayın Ipek AG,
Mesajınız ilgili departmanımıza iletilerek dikkate alınmıştır. Uçak içerisinde bulunan eşyalar iniş yapılan havalimanı kayıp bagaj departmanı tarafından kayıt altına alınmaktadır. Yapılan incelemede kayıtlarımızda unutmuş olduğunuz eşya bulunmamaktadır.
Kayıp eşyanız için üzgün olduğumuzu bildirir, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Pegasus Havayolları Misafir İlişkileri
 

Pegasus’a yazdığım maile fotoğraf ekleyememiştim. Ne arayacaklarını bilmiyor da olabilirler. Resmi tekrar Pegasus’a, Sabiha Gökçen Havaalanına ve tabii Gaziantep havaalanına gönderip sordurulmasını isteyeceğim. Belki gören olmuştur.

Bence Pegasus Hande adlı uçağın o günkü personeli ile konuşmalı, hatta yolcu listesine e-mail gonderip sordurmali.  İniş havaalanı kayıp eşya departmanı ile ayrıca görüşeceğim, apronda veya bina içinde bulunmuş olması mümkün, her şey mümkün.

O bilezik geri dönmeli. Dönmezse ben biliyorum yapacağımı!!! (bkz : Nasreddin Hocam)

*-*-*-*

Bu arada, Pegasus biletlerimi internetten aldığımda yanında bir de sigorta satıyorlar. Chartis Sigortaya zar zor ulaştım, “malesef yalnızca bavulumdakiler” sigorta kapsamindaymis. kolumdaki bileziğin kaybı sigorta teminatlarına girmiyormuş.

Neyim var neyim yok bavula koyarim bir daha.. desem de koymam. deli miyim? Bavul kaybolsa (komple yani, sırra kadem bassa) 1000 lira ödüyorlarmış ki, bavulun dişinin kovuğuna yetmez o rakam. Yeni alacağım bileziğimi de kolumdan çıkartmayacağım..

Sigorta iyi bir şey gene de…

Durduk yere üzüntü çıktı bana, mala gelsin tabii. Sag salim gittik geldik, başımın gözümün sadakası olsun.

 

Reklam

1 Yorum

Filed under soruyorum

One response to “Bu bilekliği gören bilen varsa insaniyet namına geri getirsin. 50 lira para ödülü. :((

  1. Geri bildirim: Düğüne gittim, gördüm, geldim. (pek vici bi durum olmadi) « A Blog Daire 6

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s