Anaokulu gibi Anaokulu

Küçüklüğümden beri anaokulu lafı saçma gelmiştir. Anaokulu analar için olmalı, çocuk okuluna anaokulu mu denir???

Neticede dün yeni bir fikirle uyandım. Dev bir anaokulu. Anneler için. Geldim kırk küsur yaşıma, yeni hobilere kucak açma mevsimindeyim. Ama hobiler hem masraflı hem de malzeme temini zor. Hadi temin ettin yarım yumaklar, boy boy şişler, kullanılmamış tuval ve yağlı boyalar, ıvırlar ve de zıvırlar bir koli içinde balkonun köşesini ya da bazanın altını boyluyor. Atsan atılmıyor, yazık onca para vermişsin.. versen kimse istemiyor..

40 yaş grubu insanlar için anaokulu istiyorum. Aylık belli ücret karşılığı her malzemeyi kullanabildiğin, ders alabildiğin, malzeme artınca başına dert olmayan bir mekan. İkindi kahvaltısı da verilecek.

Tığ işi masa örtüsü mü yapacaksın? Buyur.

Antep işi yapayım? ipeğin gergahın hazır buyur otur. (orta sehpa büyüklüğünde ayaklı gergefler vardır antep işi işlemek için ve gergah denir).

Efendime söyleyeyim evde iki vazon var boyamak istiyorsun, bir oda dolusu her marka her renk boya mevcut, fırçalar mırçalar temiz hazır bekliyor tak önlüğü boya gönlünce.

Çin iğnesi, Ebru, Vitray, Seramik, Batik.. ne istersen. herşey tertemiz. stres atmak için, evden çıkmak için şahane fırsat. TV bağımlısı annelere son.

İşini bitirince de eteğini silkele kalk. Al eserini evine götür.

Değme keyfime.

Hadi biri yapsın yahu.

2 Yorum

Filed under ben yazdım, ev işi, OKUL

2 responses to “Anaokulu gibi Anaokulu

  1. Nefis fikir bende istiyorum🥰

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın